Crème Fraîche®

Herkän ihon kosteuttavat tuotteet, joiden ihoa rauhoittava vaikutus perustuu kasvimaitoihin, aloe veraan ja valkoisten kukkien tehoon. Ihon kosteus lisääntyy ja sen haihtuminen estyy. Kukkainen hypotuoksu ja miellyttävät koostumukset hellivät ihoa.

30 ml svh 34,50

Crème Fraîche Serum

Tehokosteuttava seerumi kasvoille ja silmänympärysiholle

Kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille

Tehotiiviste, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa 24 tunnin ajan. Koostumus imeytyy hetkessä ja ihosta tulee raikas, täyteläinen ja kosteutettu. 8 kasvimaitoa lisäävät ihon kosteuspitoisuutta ja väriohdake ja luonnollinen hyaluronihappo ylläpitävät ihon optimaalista kosteuspitoisuutta. Mantelin ja appelsiinin kukat, aloe vera ja allantoiini rauhoittavat ihoa, ja kiristävä ja epämukava tunne lievittyvät.

94 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Aamuin ja/tai illoin kasvoille ja silmänympärysiholle ennen päivävoidetta. Erittäin hyvä lisä kosteuttamaan pintakuivaa tai hilseilevää ihoa. Seerumi tehostaa voiteen kosteuttavaa vaikutusta. Normaalille ja sekaiholle voidaan käyttää sellaisenaan (erityisesti kesäisin) tai tarvittaessa täydennettynä Crème Fraîche -kosteusvoiteella. Kuivalle iholle sopii lisäksi täyteläisempi Crème Fraîche Enrichie.

50 ml svh 33,30

Crème Fraîche

Kosteuttava ja rauhoittava 24 tunnin kosteusvoide

Kaikenikäisille, normaalille ja sekaiholle

Täyteläinen 24 tunnin rauhoittava ja kosteuttava voide herkälle iholle. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä raikkaan ja pehmeän. 8 kasvimaitoa lisäävät ihon kosteuspitoisuutta ja väriohdake ja luonnollinen hyaluronihappo ylläpitävät ihon optimaalista kosteuspitoisuutta. Mantelin ja appelsiinin kukat, aloe vera ja allantoiini rauhoittavat ihoa, ja kiristävä ja epämukava tunne lievittyvät.

93 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Käytä aamuin ja/tai illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Erittäin kosteusköyhälle, pintakuivalle ja hilseilevälle iholle käytä lisäksi Sérum Crème Fraîchea.

50 ml svh 33,30

Crème Fraîche Enrichie

Kosteuttava ja rauhoittava 24 tunnin hoitovoide

Kaikenikäisille, kuivalle tai erittäin kuivalle iholle

Täyteläinen 24 tunnin rauhoittava ja kosteuttava voide herkälle iholle. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä raikkaan ja pehmeän. 8 kasvimaitoa lisäävät ihon kosteuspitoisuutta ja väriohdake ja luonnollinen hyaluronihappo ylläpitävät ihon optimaalista kosteuspitoisuutta. Mantelin ja appelsiinin kukat, aloe vera ja allantoiini rauhoittavat ihoa ja makadamiapähkinä ravitsee.

91 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Käytä aamuin ja/tai illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Erittäin kosteusköyhälle, pintakuivalle ja hilseilevälle iholle käytä lisäksi Sérum Crème Fraîchea.

50 ml svh 31,20

Crème Fraîche Light

Kosteuttava ja rauhoittava 24 tunnin hoitoemulsio

Sekaiholle

Kevyt 24 tunnin kosteuttava, rauhoittava ja ihon kiiltoa hillitsevä emulsio sekaiholle. Kosteuttaa ihon pehmeäksi ja lievittää kuivuudesta johtuvaa epämukavaa tunnetta ja pitää ihon mattapintaisena. 8 kasvimaitoa kosteuttavat ja väriohdake ja luonnollinen hyaluronihappo ylläpitävät ihon optimaalista kosteustasapainoa. Mantelin ja appelsiinin kukat, aloe vera ja allantoiini rauhoittavat ihoa, riisipuuteri hillitsee kiiltoa.

89 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä aamuin ja/tai illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Käytä Sérum Crème Fraîchea lisäksi, jos iho on hilseilevä ja pintakuiva.

50 ml svh 23,80

Crème Fraîche Masque

Kosteuttava ja rauhoittava voidenaamio kasvoille ja silmänympärysiholle

Kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille

Raikas ja rauhoittava voidemainen naamio palauttaa ihon pehmeyden ja hyvän olon. Erittäin hyvä SOS-naamio punoittavalle, kiristävälle ja kuivalle iholle. 8 kasvimaitoa kosteuttavat tehokkaasti, ja väriohdake ja luonnollinen hyaluronihappo ylläpitävät ihon optimaalista kosteuspitoisuutta. Mantelin ja appelsiinin kukat, aloe vera ja allantoiini rauhoittavat ihoa ja lievittävät kiristävää ja epämukavaa tunnetta.

89 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä näkyvä kerros kasvoille ja silmänympäryksille ja anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. Hiero ylijäänyt naamio ihoon tai pyyhi pois kasvovedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Pidä naamiota hetki jääkaapissa ennen käyttöä, jos haluat tehostaa rauhoittavaa ja viilentävää vaikutusta.