Merveillance® Expert

Ihoa silottava ja kohottava hoitolinja noin +40-vuotiaille. Nuxen kehittämä kaksivaikutteinen teknologia kiinteyttää ihoa sekä madaltaa ilmejuonteita. Tuloksena on kiinteämpi, sileämpi ja ryhdikkäämpi iho.

15 ml svh 34,90

Merveillance Expert Yeux

Kiinteyttävä ja silottava silmänympärysbalsami

Kaikille ihotyypeille

Silmänympärysbalsami, joka kiinteyttää, kohottaa ja silottaa sekä häivyttää silmänympärysihon tummuutta ja turvotusta. Vaikuttavina aineina mm. rusopäivälilja ja kasviperäinen kofeiini. Säännöllisen käytön myötä juonteet ja rypyt madaltuvat ja iho silottuu ja kiinteytyy. Tuloksena on levänneen ja nuorekkaan näköinen silmänympärysiho.

92 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Annostele pieni määrä silmänympärysiholle aamuin ja/tai iltaisin.

30 ml svh 48,90

Merveillance Expert Sérum

Kohottava tehotiiviste

Kaikille ihotyypeille

Nopeavaikutteinen ihon tehotiiviste. Kiinteyttää, kohottaa ja silottaa ihoa sekä häivyttää juonteita. Ihosta tulee kimmoisa, elinvoimainen ja nuorekas. Seerumin vaikutus on välitön ja napakoittava vaikutus kestää jopa 8 tunnin ajan. Vaikuttavina ainesosina mm. rusopäivälilja, joka kiinteyttää ihoa ja madaltaa ilmejuonteita sekä rohtosalkoruusu, asteri ja kaurauute, jotka silottavat ja rentouttavat ihoa. Luonnollinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa sekä palauttaa sen täyteläisyyden.

93 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä aamuin ja/tai iltaisin kasvoille ja kaulalle hoitovoiteen alle.

50 ml svh 43,90

Merveillance Expert

Kosteuttava päivävoide

Normaalille iholle

Kiinteyttävä, kohottava ja ryppyjä silottava päivävoide normaalille iholle. Rusopäivälilja ja silkkialbitsiapuun kaarnan uute kiinteyttävät ihoa ja madaltavat ilmejuonteita tehokkaasti. Hasselpähkinäöljy palauttaa ihon kosteuspitoisuuden. Säännöllisen käytön myötä juonteet ja rypyt madaltuvat ja iho silottuu ja kiinteytyy. Tuloksena on levänneen ja nuorekkaan näköinen iho.

93 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä kasvoille ja kaulalle aamuisin.

50 ml svh 43,90

Merveillance Expert Enrichie

Ravitseva päivävoide

Kuivalle tai erittäin kuivalle iholle

Kiinteyttävä, kohottava ja ryppyjä silottava täyteläinen päivävoide kuivalle iholle. Rusopäivälilja ja silkkialbitsiapuun kaarnan uute kiinteyttävät ihoa ja madaltavat ilmejuonteita tehokkaasti. Karitevoi palauttaa ihon pehmeyden. Säännöllisen käytön myötä juonteet ja rypyt madaltuvat ja iho kiinteytyy. Tuloksena on levänneen ja nuorekkaan näköinen iho.

93 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä kasvoille ja kaulalle aamuisin.

50 ml svh 43,90

Merveillance Expert Nuit

Kiinteyttävä, silottava ja uudistava yövoide

Kaikille ihotyypeille

Kiinteyttävä, kohottava ja uudistava yövoide. Rusopäivälilja ja silkkialbitsiapuun kaarnan uute kiinteyttävät ihoa ja madaltavat ilmejuonteita tehokkaasti. Ruskea leväuute vilkastuttaa ihon uusiutumista yön aikana. Aamulla iho on levännyt ja silottunut. Säännöllisen käytön myötä juonteet ja rypyt madaltuvat, iho kiinteytyy. Tuloksena on levänneen ja nuorekkaan näköinen iho.

92 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä kasvoille ja kaulalle iltaisin.