Nirvanesque®

Silottavat ja rentouttavat hoitovoiteet +30-vuotiaille. Pionin ja sinisen lootuksen siemenistä tehonsa ammentavat tuotteet kohdistavat tehonsa niihin ensimmäisiin juonteisiin ja pikku ryppyihin.

15 ml svh 26,−

Nirvanesque Yeux

Silottava ja vaalentava silmänympärysbalsami

Tasoittaa, rentouttaa ja kosteuttaa ihoa

Silmänympärysihon juonteita ja pikku ryppyjä silottava silmänympärysbalsami. Pioni ja hyaluronihappo tasoittavat ja rentouttavat ihoa, kofeiini ja valonhehkuiset pigmentit vaalentavat ja kirkastavat. Säännöllisen käytön myötä iho silottuu ja sen nuorekkuus palautuu.

91 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä silmänympäryksille aamuin ja illoin. Kaikille ihotyypeille.

50 ml svh 38,90

Nirvanesque

Silottava ja rentouttava 24 h kosteuttava hoitovoide

Normaalille iholle

Nirvanesque on silottava ja rentouttava kosteusvoide normaalille iholle. Pioni ja sinisen lootuksen siemenet silottavat ja häivyttävät alkavat ilmejuonteet hetkessä rentouttamalla ihoa ja häivyttämällä stressin oireita. Ruusuöljy kosteuttaa tehokkaasti.

89 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Aamuin ja illoin kasvoille kaulalle.

50 ml svh 38,90

Nirvanesque Enrichie

Silottava ja rentouttava 24 h kosteuttava hoitovoide

Kuivalle iholle

Nirvanesque Enrichie on ihoa rentouttava ja ravitseva voide kuivalle tai erittäin kuivalle iholle. Pioni ja sinisen lootuksen siemenet silottavat ja häivyttävät alkavat ilmejuonteet hetkessä rentouttamalla ihoa ja häivyttämällä stressin oireita. Makadamiapähkinäöljy ravitsee kuivaa ihoa. Suositellaan kuivalle tai erittäin kuivalle iholle.

89 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Aamuin ja illoin kasvoille kaulalle.