Nuxe Body

Nuxe Body -linja pohjautuu Nuxen spa-osaamiseen, jossa helppo käyttö on yhdistetty toimivuuteen. Unelmanpehmeät koostumukset ja herkulliset makean kookospähkinän, appelsiinin ja vaniljan tuoksut tekevät tuotteista vastustamattoman nautinnollisia.

50 ml svh 13,90

Long-Lasting Deodorant

Roll-on-deodorantti

Kaikille ihotyypeille

Roll-on-deodorantti, joka antaa pitkäkestoisen suojan epämiellyttävää tuoksua vastaan. Vaikuttavina ainesosina luonnolliset mineraali- ja hopeapuuterit. Ei sisällä alkoholia, alumiinisuoloja tai hydrokloridia. Tuote on hellävarainen eikä jätä valkoisia jälkiä tummaan tekstiiliin. Miellyttävä tuoksu koostuu kookoksesta, vaniljasta ja valkoisista kukista.

96 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Käytä tarvittaessa puhtaalle iholle, jopa välittömästi karvojen poiston jälkeen.

200 ml svh 12,60

Melting Shower Gel

Saippuaton suihkugeeli

Kaikille ihotyypeille

Puhdistaa kookoksesta johdetulla kasvipohjaisella puhdistusaineella mantelin ja appelsiinikukan terälehtien teholla. Ei sisällä saippuaa. Muodostaa samettisen vaahdon joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.

94 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä kostealle iholle ja huuhtele pois.

200 ml svh 24,10

24hr Moisturising Body Lotion

Sametinpehmeä vartalovoide

Hellii kuivaa ihoa ja kosteuttaa sitä 24 tunnin ajan vehnäuutteella sekä manteli- ja auringonkukkaöljyllä. Emulsiomainen koostumus imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tuntua. Voit pukeutua heti levittämisen jälkeen. Pumppupulloon pakattua voidetta on helppo ja nopea käyttää.

94 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä aamuin ja illoin vartalolle.