Nuxellence®

Tehokkaat ihonhoitoseerumit päiväksi ja yöksi. Kirkastavat ihoa ja antavat sille energiaa, palauttavat sen nuorekkuuden ja säteilyn. Suositellaan noin +30-vuotiaille, kaikille ihotyypeille.

50 ml svh 55,−

Nuxellence Éclat

Anti-aging nuoruusemulsio

Energisoi ja kirkastaa ihoa

Tiesitkö, että ihosolusi tarvitsevat joka päivä uuden annoksen energiaa? Nuxellence lataa ihosi energiavarastot joka päivä täyteen uutta nuorekkuutta ja heleyttä sekä antaa tehokkaasti kukkaisenergiaa suoraan iholle. Ei enää väsynyttä ihoa. Jo ensimmäisestä käyttökerrasta iho tuntuu sileämmältä ja näyttää heleämmältä. Kuukauden kuluttua ihosi nuorekkuus ei ole enää salaisuus.

85 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Käytä yksin päivävoiteena tai toisen voiteen alla seerumin tavoin, jolloin voiteen teho tuplaantuu.

50 ml svh 55,−

Nuxellence Detox

Uudistava yöhoitoemulsio

Elävöittää harmaata ja elotonta ihoa

Todellinen tehohoito yöksi. Aamulla levännyt iho näyttää kuin olisit nukkunut 2 ekstratuntia. Palauttaa ihosolujen energian ja edistää kuona-aineiden poistoa soluista tehden ihosta nuorekkaan ja raikkaan. Kuona-aineista vapautunut solu uudistuu täydellisesti yön aikana, iho kirkastuu ja heleytyy. Super-Detox Complex -sokerijohdannainen (bioteknologisesti valmistettu) + silkkipuu-uute tehostavat autolyysiä ja solun uudistumista. Koostumus on täyteläinen emulsio, rikastettuna väriohdakeöljyllä, joka ravitsee ja hellii ihoa yön ajan. Yöhoitoemulsio soveltuu kaikille ihotyypeille, alkaen noin +30-vuotiaista.

92 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Käytä yksin yövoiteena tai toisen voiteen alla seerumin tavoin, jolloin yövoiteen teho tuplaantuu.