Prodigieuse®

Prodigieuse-linjan tuotteet kosteuttavat, virkistävät, suojaavat ja torjuvat väsymyksen merkkejä iholla. Nuxen patentoimat kukat merilaventeli, siniasteri sekä kaakaouute torjuvat vapaiden radikaalien hyökkäyksen ja näin viivästyttävät ihon ennenaikaisen ikääntymisen merkkien syntymistä. Linjan tuotteet sopivat kaikenikäisille, kosteutta kaipaavalle väsyneelle ja stressaantuneelle iholle.

15 ml svh 21,−

Crème Prodigieuse Yeux

Kosteuttava ja virkistävä silmänympärysemulsio

Turvotusta ja tummuutta vastaan

Kosteuttaa tehokkaasti ja silottaa silmänympärysihoa, ehkäisee ikääntymisen merkkien syntymistä sekä laskee turvotusta. Kevyt, hyvin imeytyvä koostumus sopii herkkäsilmäisille ja piilolasien käyttäjille. Kätevä pumppupullo on vaivaton ja hygieeninen käytössä. Hyaluronihappo kosteuttaa, merilaventeli, siniasteri ja kaakaouute virkistävät ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä suojaamalla ihoa vapaita radikaaleja vastaan. Kofeiini ehkäisee silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta.

96 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Taputtele ja sivele pieni määrä aamuin ja/tai iltaisin puhtaalle iholle silmän sisänurkasta kohti ohimoa. Vinkki: viilennä tuote jääkaapissa tehostaaksesi turvotusta laskevaa vaikutusta.

40 ml svh 22,70

Crème Prodigieuse®

Kosteuttava, virkistävä ja suojaava päivävoide

Normaalille ja sekaiholle

Päivävoiteen antioksidanttinen vaikutus suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamaa oksidatiivista stressiä vastaan ja näin ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ihon kosteustasapaino palautuu sekä väsymyksen merkit häipyvät. Kasviglyseriini kosteuttaa, merilaventeli, siniasteri ja kaakaouute virkistävät ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä suojaamalla ihoa vapaita radikaaleja vastaan. Mineraalipuuteri hillitsee ihon kiiltoa.

89 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä aamuisin kasvoille ja kaulalle, puhtaalle iholle.

40 ml svh 22,70

Crème Prodigieuse® Enrichie

Kosteuttava, virkistävä ja suojaava päivävoide

Kuivalle iholle

Päivävoiteen antioksidanttinen vaikutus suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamaa oksidatiivista stressiä vastaan ja näin ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ihon kosteustasapaino palautuu sekä väsymyksen merkit häipyvät. Kasviglyseriini kosteuttaa, merilaventeli, siniasteri ja kaakaouute virkistävät ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä suojaamalla ihoa vapaita radikaaleja vastaan. Manteliöljy ravitsee ja pehmentää.

90 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä aamuisin kasvoille ja kaulalle, puhtaalle iholle.

50 ml svh 24,70

Crème Prodigieuse® Nuit

Kosteuttava ja uudistava yövoide

Kaikille ihotyypeille

Ihosolujen uudistuminen on vilkkainta yöllä, jolloin on täydellinen aika solujen uudistumista tukevalle yövoiteelle. Kosteuttava ja energisoiva yövoide hoitaa päivän aikana rasittunutta ihoa, jota oksidatiivinen stressi ja vapaat radikaalit vanhentavat ennenaikaisesti. Aamulla iho on levännyt, kosteutettu ja täynnä uutta energiaa uuteen päivään vailla väsymyksen ja stressin merkkejä.

Lupiininproteiinit vilkastuttavat solujen uudistumista, merilaventeli, siniasteri ja kaakaouute ehkäisevät oksidatiivisen stressin aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.

92 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Hiero iltaisin puhtaalle iholle kasvoille ja kaulalle. Täydennä hoito linjan päivä- ja silmänympärysvoiteella sekä halutessasi Nuxellance–hoitoemulsiolla, joka antaa iholle runsaasti lisäenergiaa (ennen yövoidetta tehostaa yövoiteen vaikutusta).

30 ml svh 21,−

Daily Defense DD Crème Prodigieuse® SPF 30

Suojaava, kosteuttava ja kaunistava päivävoide

Vaalea ja keskitumma sävy

DD-päivävoide kosteuttaa ihoa 8 tunnin ajan, suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta (vapaat radikaalit ja saasteet) ja sisältää SK 30. Sävy pysyy kestävänä jopa 12 tunnin ajan. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Sävyvaihtoehtoja on kaksi: vaalea Light ja keskitumma Medium.

Kosteuttaa jopa 8 tunnin ajan (kasviglyseriini) ja lisää ihon kosteuspitoisuutta ja ehkäisee kosteuden haihtumista.
DD-suojayhdiste suojaa ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta (merilaventelin polyfenolit ja E-vitamiini), ilman saasteilta (karite-pähkinä ja auringolta (SK 30, UVA- ja UVB-suoja)). Kaunistaa ihon tasaiseksi ja häivyttää pikku virheet (sävyttävä ja valonhehkuinen mineraalipigmentti). Kirkastaa ihon sävyä ja tasapainottaa pigmentin muodostumista (valkoinen teeuute).

60 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä näkyvä kerros kasvoille ja silmänympäryksille ja anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. Hiero ylijäänyt naamio ihoon tai pyyhi pois kasvovedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Pidä naamiota hetki jääkaapissa ennen käyttöä, jos haluat tehostaa rauhoittavaa ja viilentävää vaikutusta.