Prodigieux®

Monikäyttöinen Huile Prodigieuse -kuivaöljy on se tuote, josta Nuxe lähti liikkeelle. Ainutlaatuisen tuoksuinen maailma on sittemmin saanut myös muita tuotteita.

100 ml spray svh 34,50 50 ml tippa svh 21,50

Huile Prodigieuse

Kuivaöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille

Kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille

Huile Prodigieuse on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön kulttituote. Se on monikäyttöinen kuivaöljy, jota voi käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Kuuden kallisarvoisen kasviöljyn koktaili (purasruoho, mäkikuisma, manteli, camelia, hasselpähkinä ja makadamia) sekä E-vitamiini hellivät ihoa ja hiuksia helpolla hoitorutiinilla.

Ainutlaatuisessa tuoksussa on mm. appelsiinin kukkaa, magnoliaa ja vaniljaa. Huile Prodigieuse on vuodesta toiseen Ranskassa myydyin ihonhoitoöljy. Suositellaan kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille. Ei sisällä säilöntäaineita, silikonia tai mineraaliöljyä. Käytetään kasvoille, vartalolle ja hiuksille vuoden jokaisena päivänä, aamuin ja/tai iltaisin. Tekee ihosta silkinpehmeän ja sileän, kuivaöljykoostumuksen ansiosta imeytyy hetkessä.

98 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Kasvot: käytä sellaisenaan tai ennen voidetta sekoita muutama pisara voiteen joukkoon. Vartalo: käytä vartalovoiteen asemesta tai lisäksi. Hiukset: käytä öljyhoitona kuiville hiuksille ennen shampoopesua tai käytä viimeistelytuotteena antamaan hiuksiin liikettä ja kiiltoa.

100 ml spray svh 44,50 50 ml tippa svh 31,50

Huile Prodigieuse Or

Kullanhehkuinen kuivaöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille

Kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille

Huile Prodigieuse Or -kultaöljy on kullanhehkuinen versio Nuxen suositusta kuivaöljystä. Se on monikäyttöinen kuivaöljy, jota voi käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Kuuden kallisarvoisen kasviöljyn koktaili (purasruoho, mäkikuisma, manteli, camelia, hasselpähkinä ja makadamia), E-vitamiini sekä kullanhehkuiset mineraalipigmentit hoitavat ja kaunistavat ihoa.

Suositellaan kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille. Ei sisällä säilöntäaineita, silikonia tai mineraaliöljyä. Käytetään kasvoille, vartalolle ja hiuksille vuoden jokaisena päivänä, aina tarvittaessa.

95 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Kasvot: lisää muutama pisara meikkivoiteeseen tuomaan hehkua tai sivele kasvojen korkeimpiin kohtiin. Vartalo: käytä sääriin, käsivarsiin ja/tai dekolteelle, kun haluat hoidon ja pikakaunistuksen samassa. Hiukset: käytä viimeistelytuotteena hiussuortuviin tuomaan kiiltoa ja hehkua.

50 ml svh 52,−

Prodigieux le parfum

Ihastuttava kuivaöljyn tuoksuinen Eau de Parfum

Kaikille ihotyypeille

Nuxen kuivaöljy Huile Prodigieuse on onnistuneesti vangittu myös ihastuttavaksi Eau de Parfum -vahvuiseksi tuoksuksi (12 % parfyymiuutetta), joka tuo häivähdyksen lämmintä rantaa ja lomatunnelmaa ihollesi.

Pohjatuoksu on maanläheinen ja mausteisen pehmeä, vaniljan ja kookosmaidon tanssi. Sydäntuoksussa kukkii eteeristen öljyjen runsaus ruusua, keikarinkukkaa (gardeniaa) ja magnoliaa. Päällimmäisenä ensituoksuna kihelmöi sitrusmaisena; bergamotissa, mandariinissa ja appelsiininkukassa.

Tuoksun on luonut parfyymimestari Serge Majoullier, samainen joka on ollut koostamassa myös alkuperäisen Huile Prodigieusen viettelevää kokonaisuutta.

Käyttö

Suihkuta tuoksua iholle haluttuihin kohtiin, esimerkiksi niskaan ja ranteiden sisäpuolille.
Vinkki: jos haluat tuoksun vain hyväilevän kevyesti ihoasi, suihkuta Prodigieux le parfumiä ilmaan eteesi ja kävele tuoksupilven lävitse.

200 ml svh 14,−

Prodigieux Shower Oil

Ylellinen suihkugeeli

Kaikille ihotyypeille

Puhdistaa ihon hellävaraisesti samettisen pehmeäksi ja jättää iholle ihanan Prodigieuse-tuoksun. Puhdistavana ainesosana on sulfaatiton manteliöljy. Sisältää myös pieniä kullanhehkuisia mineraalihiukkasia, joka antavat iholle himmeän hohteen. Tuoksu on kuivaöljystä tuttu appelsiininkukkaa, magnoliaa ja vaniljaa. Sopiikin erityisen hyvin kaikille Nuxen kuivaöljyn ystäville.

92 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Hiero kostutetulle iholle ja huuhtele pois.

200 ml svh 23,−

Prodigieux Body Lotion

Ylellinen vartalovoide

Kaikille ihotyypeille

Kosteuttava, kasviöljyjä sisältävä vartaloemulsio. Imeytyy nopeasti, tekee ihosta pehmeän ja kauniin kullanhehkuisen. Ihoa ravitsevat kasviöljyt (kamelia, argan, manteli, makadamia, saksanpähkinä ja purasruoho) huolehtivat ihon kauneudesta aamuin illoin. Hurmaava tuoksu on kuivaöljystä tuttu (mm. appelsiininkukka, magnolia ja vanilja).

91 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Hiero vartalolle aamuin/illoin. Soveltuu myös herkälle iholle.

25 g svh 31,50

Multi-Usage Compact Bronzing Powder

Monikäyttöinen aurinkopuuteri

Kasvoille ja vartalolle

Nuxen aurinkopuuteri on helppo ja nopea keino saada iho hehkumaan ja poistamaan väsymyksen merkit. Puuterissa on yksi kaikille sopiva sävy ja tuttu Huile Prodigieusen tuoksu. Antaa iholle kauniin hehkun optisesti heijastavilla ja kaunistavilla pigmenteillä. Keramidit hoitavat ihoa ja ehkäisevät kuivumista. E-vitamiini toimii antioksidanttina ja luonnollinen bisabolol rauhoittaa.

89 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä kasvoille, dekolteelle, olkapäille ja käsivarsille.