Puhdistukset

Nuxen herkän ihon puhdistustuotteista voit valita mieleisesi ihotyypin ja käyttömieltymyksen mukaan. Tuotteiden sisältämät ruusuvesi, allantoiini sekä kasviglyseriinit puhdistavat ihon hellävaraisesti mutta säilyttävät kuitenkin sen tasapainon.

200 ml ja 100 ml svh 19,90 ja 11,90

Micellar Cleansing Water

Misellivesi ihon puhdistukseen

Kasvo-, silmä- ja huulimeikin poistoon

Helppo, nopea ja tehokas tapa poistaa meikki ja puhdistaa iho yhdellä tuotteella. Ruusuvesi, allantoiini ja kasviglyseriini pehmittävät ihoa, kookosjohdannainen puhdistaa sekä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle.

97 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Pyyhi kasvot puhdistusvedellä kostutetulla vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella.

200 ml svh 18,50

Comforting Cleansing Milk

Hellävarainen puhdistusmaito

Kasvo-, silmä- ja huulimeikin poistoon

Täyteläinen puhdistusmaito poistaa meikin ja puhdistaa ihon hellästi. Ruusuvesi, allantoiini ja kasviglyseriini pehmittävät, kookosöljy puhdistaa, puuvillaöljy säilyttää ihoa suojaavan pinnan ja makadamiaöljy ravitsee ihoa. Sopii normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle.

93 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Annostele puhdistusmaitoa vanulapulle ja pyyhi kasvot tai hiero suoraan iholle ja pyyhi kasvopaperilla pois. Ei tarvitse huuhdella. Viimeistele puhdistus kasvovedellä.

200 ml svh 18,50

Gentle Toning Lotion

Alkoholiton, herkän ihon kasvovesi

Kasvoille, silmille ja huulille

Rauhoittaa, raikastaa ja viimeistelee ihon puhdistuksen. Ruusuvesi, allantoiini ja kasviglyseriini pehmittävät, kookosjohdannainen puhdistaa, taikapähkinävesi rauhoittaa, hyaluronihappo vähentää ihon kuivumista. Sopii normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle.

97 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Annostele vanulapulle ja pyyhi kasvot ja kaula ihon puhdistuksen jälkeen. Sopii hyvin Nuxen puhdistusmaidon kanssa käytettäväksi.

150 ml svh 19,50

Micellar Foam Cleanser

Puhdistusvaahto kasvoille

Normaalille ja sekaiholle

Puhdistaa ja kirkastaa ihon hellästi ilman saippuaa. Ruusuvesi, allantoiini ja kasviglyseriini pehmittävät, kookosjohdannainen puhdistaa hellästi säilyttäen ihoa suojaavan kalvon. Sopii normaalille ja sekaiholle, myös herkälle.

89 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä kostutetulle kasvojen iholle, hiero ja huuhtele lopuksi vedellä.

75 ml svh 21,90

Gentle Exfoliating Gel

Hellävarainen kuorintageeli kasvoille

Kaikille ihotyypeille

Hellävarainen geelikuorinta, jonka luonnolliset kuorivat rakeet irrottavat kuolleen ihosolukon. Ruusuvesi, allantoiini ja kasviglyseriini pehmittävät, hienonnetut litsin siemenjauhe ja pähkinänkuoripähkinäjauhe kuorivat, rosmariinivesi kirkastaa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle.

94 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Hiero kostealle tai kuivalle iholle, tehostaaksesi anna vaikuttaa hetki, huuhtele pois. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Vältä silmänympäryksiä.

50 ml svh 24,90

Clarifying Cream Mask

Syväpuhdistava kasvonaamio

Kaikille ihotyypeille

Kirkastava, syväpuhdistava ja supistava naamio. Ruusuvesi, allantoiini ja kasviglyseriini pehmittävät, kaoliini puhdistaa ja supistaa ihohuokosia, rosmariinivesi kirkastaa, riisipuuteri vähentää talintuotantoa ja jättää matan pinnan.

92 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Käyttö

Levitä runsaasti kasvoille ja kaulalle, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele pois. Käytä seka- ja rasvaiselle iholle 1-2 kertaa viikossa, kuivalle iholle kerran viikossa.