Eye Detox Specific

Roll-on voidegeeli silmänympärysiholle

Kosteuttaa, silottaa, laskee turvotusta ja poistaa tummuutta

Eye Detox Specific
15 ml Suositushinta 40,– Osta: Sokos, Stockmann, Ego by YA

Perinteisesti tuotteet tummille silmänympäryksille keskittyvät mikronestekierron tehostamiseen ja ikääntymisen merkkien ehkäisyyn. Talikan kehittämä ainesosa Chromadetox vaikuttaa näiden lisäksi myös kahteen muuhun tummuutta aiheuttavaan tekijään: se vähentää silmänympärysihon mikrotulehduksia ja mikroverisuonista karanneen hapettuneen veren tummentavaa vaikutusta. Virkistävä voidegeeli kirkastaa silmänympärysihoa häivyttämällä tummuutta, laskemalla turvotusta sekä kosteuttamalla, silottamalla ja rauhoittamalla ihoa.

Raaka-aineet

  • Chromadetox on ruskeasta leväuutteesta kehitetty ainesosa, joka ehkäisee silmänympärysihon tummuutta ja tumman pigmentin kertymistä silmän alle.
  • Eskiini on hevoskastanjasta kehitetty ainesosa, joka tehostaa silmänympärysalueen mikroverenkiertoa, ja ehkäisee turvotusta ja tummuutta.
  • Vehnäuute kosteuttaa ja silottaa juonteita.
  • Soft-focus-puuteri heijastaa valoa silottaen ja kirkastaen ihoa.
  • Roll-on applikaattori virkistää ihoa ja tehostaa nestekiertoa laskien turvotusta.

Käyttö

Pidä tuote pystyasennossa, ja pumppaa tuotetta kunnes kuulaan ilmestyy kaksi pisaraa. Annostele 1 pisara kummankin silmän alle sisänurkkaan, ja levitä rullaamalla silmänympärysiholle. Käytä 28 vrk:n kuurina tai säännöllisesti aamuin ja/tai iltaisin. Tuotetta voi käyttää myös tehonaamiona: annostele tuotetta paksulti ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.