Eye Detox Specific

Roll-on voidegeeli silmänympärysiholle

Kosteuttaa, silottaa, laskee turvotusta ja poistaa tummuutta

Eye Detox Specific
15 ml

Perinteisesti tuotteet tummille silmänympäryksille keskittyvät mikronestekierron tehostamiseen ja ikääntymisen merkkien ehkäisyyn. Talikan kehittämä ainesosa Chromadetox vaikuttaa näiden lisäksi myös kahteen muuhun tummuutta aiheuttavaan tekijään: se vähentää silmänympärysihon mikrotulehduksia ja mikroverisuonista karanneen hapettuneen veren tummentavaa vaikutusta. Virkistävä voidegeeli kirkastaa silmänympärysihoa häivyttämällä tummuutta, laskemalla turvotusta sekä kosteuttamalla, silottamalla ja rauhoittamalla ihoa.

Raaka-aineet

  • Chromadetox on ruskeasta leväuutteesta kehitetty ainesosa, joka ehkäisee silmänympärysihon tummuutta ja tumman pigmentin kertymistä silmän alle.
  • Eskiini on hevoskastanjasta kehitetty ainesosa, joka tehostaa silmänympärysalueen mikroverenkiertoa, ja ehkäisee turvotusta ja tummuutta.
  • Vehnäuute kosteuttaa ja silottaa juonteita.
  • Soft-focus-puuteri heijastaa valoa silottaen ja kirkastaen ihoa.
  • Roll-on applikaattori virkistää ihoa ja tehostaa nestekiertoa laskien turvotusta.

Käyttö

Pidä tuote pystyasennossa, ja pumppaa tuotetta kunnes kuulaan ilmestyy kaksi pisaraa. Annostele 1 pisara kummankin silmän alle sisänurkkaan, ja levitä rullaamalla silmänympärysiholle. Käytä 28 vrk:n kuurina tai säännöllisesti aamuin ja/tai iltaisin. Tuotetta voi käyttää myös tehonaamiona: annostele tuotetta paksulti ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.