Instant Beauty Kit

Naamiopakkaus

Kasvoille ja silmänympärysiholle

Instant Beauty Kit on neljä naamiota sisältävä pakkaus: 2 kasvonaamiota sekä 2 naamiota silmänympärysiholle. Naamiopakkaus on mainio paketti omaan hemmotteluun, lahjaksi kosmetiikan ystävälle, ystäväporukan polttareihin tai spa-iltaan, kaunistautumiseen ennen ja jälkeen juhlien, tutustumispaketti Talikan tuotteisiin sekä kätevä pakkaus mukaan myös lyhyemmille tai pidemmille matkoille.

Silmänympärykset

Eye Therapy Patch 1 pari: ihoa pehmentävät ja silottavat sekä turvotusta ja väsymyksen merkkejä häivyttävät geelimäiset naamiolaput alaluomille. Vaikutusaika 15-30 min, yhtä paria voi käyttää 3 kertaa.

Bio Enzymes Eye Patch 1 pari: silmänympärysihon kertakäyttöiset naamiolaput kosteuttavat ihoa ja silottavat kuivuudesta aiheutuneita juonteita. Vaikutusaika 5-15 min.

Kasvot

Bio Enzymes Mask Hydrating: ihoa kosteuttava ja pehmentävä kertakäyttöinen kasvonaamio. Silottaa tehokkaasti myös ihon kuivuudesta aiheutuneita juonteita. Vaikutusaika 15-30 min, jonka jälkeen ihon pinnalle jäänyt seerumi hierotaan vielä kasvoille.

Bubble Mask Bio-Detox: kirkastava ja kosteuttava vaahtoava kertakäyttöinen detox-naamio syväpuhdistaa ihon ja ihohuokoset. Vaikutusaika 10 min, jonka jälkeen iho huuhdellaan vedellä.