Lipocils Liner

Eyeliner, joka stimuloi ripsien kasvua

Legendaarisilla Lipocils-kasviuutteilla

0,8 ml

Talika on vienyt eteenpäin bestseller-tuotteensa Lipocils Expert -ripsiseerumin osaamista, jonka tuloksena on syntynyt ripsien kasvua stimuloiva eyeliner. Lipocils Liner ei ole pelkkä ihonhoito- tai meikkituote, se on markkinoiden ensimmäinen eyeliner, jossa meikkituote myös edistää ripsien kasvua.

  • Lipocils Linerilla loihdit hetkessä siistit ja kestävät rajaukset.
  • Loistava tuote kaikille, jotka haluavat pidemmät ripset sekä kestävät rajaukset yhdellä tuotteella.
  • Kuukauden säännöllisen käytön jälkeen ripset ovat myös pidemmät ja vahvemmat.

Lipocils Linerissä on kätevä tussimainen kynä, jonka ohuella huopakärjellä saa helposti siistit ja tarkat rajaukset. Levittimen muotoilu takaa, että ripsien kasvuun vaikuttavat ainesosat pystyy laittamaan mahdollisimman lähelle ripsien tyviä, joista ne imeytyvät ihon pinnan alle ripsien juuriin. Koostumus ei sisällä lääkeainejohdannaisia.

Raaka-aineet

  • Lipocils Linerissa on Lipocils-ripsiseerumeista tutut legendaariset kasviuutteet: taikapähkinä, omena, nokkonen, hevoskastanja ja mäkikuisma, jotka auttavat ripsiä kasvamaan pidemmiksi ja vahvemmiksi.
  • Peptidit ehkäisevät ripsien ennenaikaista putoamista vahvistamalla ripsien juurten karvanystyjä, jotta ripset pysyvät niissä mahdollisimman pitkään kiinni.
  • Coleus forskohlii -uute stimuloi ripsien melaniinintuotantoa, mikä syventää niiden omaa luontaista väriä.
  • Puna-apilauute lyhentää ripsien kasvun lepovaihetta, jotta ripsien kasvuvaihe olisi mahdollisimman pitkä.

Käyttö

Ravista kynää ennen käyttöä. Tee rajaukset aivan ripsien rajaan sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. Sulje korkki käytön jälkeen.

Tussimaisessa eyelinerissa on ohut, pehmeä ja joustava, mutta riittävän jämäkkä huopakärki, mikä mahdollistaa siistin ja tarkan rajauksen.

Saatavilla yksi sävy, intensiivinen musta. Tuotteessa yhdistyy sekä pitkäkestoisuus että helposti poistettavuus.