Lipocils Liner

Silmänrajaustussi

Lipocils-kasviuutteilla

Lipocils
0,8 ml

Talika on vienyt eteenpäin Lipocils Expert -ripsiseerumin osaamista, jonka tuloksena on syntynyt Lipocils Liner -silmänrajaustussi.

Lipocils Liner ei ole pelkkä meikkituote, vaan sen sisältämät kasviuutteet myös vahvistavat ripsiä ja tehostavat niiden kasvua. Tussin ohut, pehmeä ja joustava mutta jämäkkä huopakärki mahdollistaa siistin ja tarkan rajauksen tekemisen. Tussilla ripsien kasvuun vaikuttavat kasviuutteet saadaan lähelle ripsien tyviä, joista ne imeytyvät ihon pinnan alle ripsien juuriin.

Lipocils Linerilla saa pitkäkestoiset rajaukset, jotka on kuitenkin helppo poistaa meikinpoistoaineella. Loistava tuote kaikille, jotka haluavat kestävät rajaukset sekä pidemmät ja vahvemmat ripset yhdellä tuotteella. Saatavilla yksi sävy musta.

Ainesosat

  • Lipocils-ripsiseerumeista tutut kasviuutteet auttavat ripsiä kasvamaan pidemmiksi ja vahvemmiksi (taikapähkinä, omena, nokkonen, hevoskastanja ja mäkikuisma).
  • Peptidit ehkäisevät kulmakarvojen ennenaikaista putoamista kesken kasvukauden.
  • Coleus forskohlii -kasvista saatava uute syventää ripsien omaa luonnollista sävyä.
  • Uute puna-apilan kukista elvyttää lepovaiheessa olevia ripsiä jatkamaan kasvuaan, jonka seurauksena ripsien kasvuvaihe pitenee.

Käyttö

Ravista kynää ennen käyttöä. Tee rajaukset aivan ripsien rajaan sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. Sulje korkki huolellisesti käytön jälkeen.