Smile Code

Huulten ja huultenympärysten anti-age-hoito

Smile Code palauttaa hymyn huulillesi

Smile Code
2 × 2,5 ml

Huulet ja huultenympärysiho ovat alttiita iän tuomille muutoksille. Huulien täyteläisyys häviää ja huulten rajat muuttuvat epätarkaksi ja pystyjuonteet ilmestyvät huultenympärysiholle. Talika on kehittänyt huulille ja huultenympärysiholle ikääntymisen merkkejä viivästyttävän hoitotuotteen, joka palauttaa huulten täyteläisyyden, vahvistaa huulien omaa sävyä sekä kosteuttaa ja suojaa huulia.

Smile Code sisältää kaksi hoitotuotetta:

  1. Huulille Intense Volume (hopeanvärinen osa): meriperäinen kollageeni ja peptidit palauttavat huuliin täyteläisyyttä. Jojoba- ja avokadoöljyt kosteuttavat ja suojaavat huulia. Maustesekoitus (kaneli, pippuri, inkivääri) vahvistaa huulten omaa sävyä.
  2. Huultenympäryksille High Definition (valkoinen osa): mäkikuisma ja rohtosammakonputki silottavat huultenympärysihon juonteita ja stimuloivat kollageenin muodostusta. Silkkipuu-uute suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä sekä ikääntymisen merkeiltä.

Käyttö

Huultenympäryshoito levitetään siveltimellä puhtaalle iholle ja tasoitetaan kevyesti sormenpäällä. Laita aamulla ennen huulimeikin tekoa ja illalla puhdistuksen jälkeen. Huulihoito levitetään sieniapplikaattorilla ja sitä voi tarvittaessa lisätä päivän aikana.