Brow Tintation

Kulmakarvojen suoraväri ilman hapetinta

Helppo vaihtoehto kestovärille

4,2 ml

Brow Tintation on kestävä suoraväri vaaleille tai vaalentuneille kulmakarvoille. Hyvä ja helppokäyttöinen vaihtoehto meikille ja kulmakarvojen kestovärille.

Värjäys tapahtuu yhdellä aineella, kulmakarvan omaa väriä vahingoittamatta. Väri kiinnittyy kulmakarvan pintaan. Yksi luonnollinen ja universaali väri. Lopputulokseen vaikuttavat kulmakarvojen luonnollinen väri sekä vaikutusaika.

Toiminnan takana on patentoitu teknologia, värin sähköstaattinen kiinnitys. Positiivisesti varautunut väriaine kiinnittyy negatiivisesti varautuneeseen kulmakarvaan.

Raaka-aineet

  • Jagua-uute: Amazonin alueella yleisesti käytettävä tatuointiaine, joka pysyy iholla noin 2–3 viikkoa. Tuotteessa on myös ilman hapetinta toimivia synteettisiä väriaineita.
  • Peittävyys: vaaleissa kulmakarvoissa lopputulos on harmaan ruskea, ruskeissa tummanharmaa.
  • Väri pysyy kulmakarvoissa 2–3 viikkoa haalistuen vähitellen.
  • Raaka-aineista 80 % on luonnollista alkuperää.

Käyttö

  1. Harjaa väri puhtaisiin kulmakarvoihin kauttaaltaan ja huolellisesti pakkauksen harjalla.
  2. Vaikutusaika on 30–60 min riippuen halutusta tummuudesta. Kulmakarvojen oma väri: erittäin vaalea 30–45 min, vaaleanruskea 30–50 min, keskiruskea 30-60 min.
  3. Poista väriaine vanulapulla ja meikinpoistoaineella.
  4. Toista käsittely 2–3 viikon välein värin ylläpitämiseksi TAI toista käsittely heti, jos haluat vielä tummemman lopputuloksen.