Bubble Mask Bio-Detox

Kirkastava, puhdistava ja kosteuttava detox-naamio

Pikavirkistys kuplivalla happinaamiolla

25 g

Vaahtoava ja kupliva naamio suoraan Koreasta!

Uudenlainen vaahtoava detox-naamio syväpuhdistaa iholta kuona-aineet ja saasteet, jotka saavat ihon näyttämään harmaalta, väsyneeltä ja elottomalta sekä aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä. Bambuhiilestä valmistettu naamiokuitu muodostaa ihokontaktissa runsaan, puhdistavan, tiiviin ja happirikkaan vaahdon.

Raaka-aineet

Vaahtonaamio yhdessä perinteisestä aasialaisesta lääketieteestä poimittujen detox-aktiivisten tehoaineiden kanssa raikastaa ja puhdistaa ihon hetkessä:

  1. Syväpuhdistaa ihohuokosista toksiinit ja saasteet. Bambuhiili imee itseensä ihon epäpuhtauksia sekä tehostaa solujen aineenvaihduntaa. Happipallot huuhtovat ihon puhtaaksi.
  2. Vahvistaa ja tasapainottaa ihon luontaista vastustuskykyä. Probioottinen uute riisijauheesta tasapainottaa ja vahvistaa ihoa.
  3. Rauhoittaa ja kosteuttaa. Luonnolliset kasviuutteet hellivät ja hoitavat ihoa.

Bubble Detox -hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta, ihohuokoset ovat supistuneet sekä ihon kosteustasapaino on palautunut ja väri kirkastunut.

Käyttö

Ota naamio pakkauksesta, viikkaa se auki ja aseta kasvoille puhtaalle iholle. Naamio alkaa kuplia ja vaahdota heti, jolloin sen tuhannet happimikropallot purskahtavat auki. Siitä syntyy vaalea, napakka happipitoinen vaahto, joka huuhtelee ihon puhtaaksi. Anna vaikuttaa 10 minuuttia, poista naamio, hiero vaahtoa iholla ja pese vedellä pois. Viimeistele tarvittaessa voiteella.