Talika Light Therapy

Ihonhoitolaitteet

Ihonhoidon uusi tehokkuus


Talika on luonut uudet, helppokäyttöiset kosmeettiset ihonhoitolaitteet, jotka perustuvat valon eri aallonpituuksien hoitavaan vaikutuksen. Talika on teknologian edelläkävijä, sillä Talikan ensimmäiset kosmeettiset ihonhoitolaitteet kotikäyttöön lanseerattiin jo vuonna 2008.

Patentoiduissa Time Control ja Pigment Control -laitteissa yhdistyy kolme esteettistä teknologiaa: valoterapia, ioniterapia sekä mikrovärähtely.

Laitteet ovat uusi tapa hoitaa ihoa, ne tehostavat ihonhoitoa ja parantavat tuloksia. Hoito on täsmällistä, nopeaa, yksinkertaista ja tehokasta. Ihonhoitolaitteiden avulla voidaan hoitaa täsmällisesti ihon ikääntymisen merkkejä ja pigmenttiläiskiä. Light Therapy -hoidon tehokkuus on todistettu ja se on erinomaisesti siedetty hoitomuoto. Teknologiaa hyödynnetään ammattikäytössä ja nyt se on saatavilla myös kotikäyttöön.

Ihonhoitolaitteiden inspiraatio pohjautuu Nasan tutkimuksiin valon terapeuttisesta vaikutuksesta ihoon. Näkyvä valo muodostuu eri aallonpituuksista, joilla kullakin on vastaava näkyvä valon väri. Valon aallonpituus kohdistuu täsmällisesti ihon eri kerrokseen.